BKK Dagboek

Maandag 16 juli

“Wakker worden! Zwembroek aan, schoenen aan, en neem je handdoek mee!” Maandag is de ‘Army Day’ dus de ex-bruggers werden gewekt door de drillsergeant, zodat ze direct konden beginnen aan een hardlooptocht richting de zee. Onderweg konden ze een aantal spelletjes doen voor de teambuilding, en daarna ging iedereen (!) de zee in. We kregen ontbijt aan zee, in de heerlijke ochtendzon.

 

Na een douche ging de drillsergeant met de leerlingen marcheren over de grasplaat en werden er ook andere spellen gedaan gerelateerd aan het leger. Het was warm in de zon, dus er werd veel water en limonade gedronken. Na de lunch was het ‘op de plaats rust’, om daarna in het bos de stormbaan door te lopen/rennen/vliegen.

 

In de avond werd er buiten op het gras gegeten. De stafleden maakten zich ondertussen klaar voor het nachtspel. Alle ex-bruggers werden toen in geblinddoekt naar het begin van de tocht gebracht. Daarna moesten zij een geheime missie oplossen en tegelijkertijd de weg naar huis weer weten te vinden. Maar pas wel op! Want de stafleden staan misschien achter een boom, of liggen ze gecamoufleerd in het gras? Goed opletten…