BKK Dagboek

Maandag

ARMY MONDAY! De dag begon op passende wijze met een ochtendappèl. De teams Alfa (zwart/grijs), Bravo (geel), Charlie (groen) en Delta (blauw) deden vóórdat ze hun ontbijt kregen een ochtendloop. Terug op de Stoofpolder werden de verschillende teams bijgeschoold op het gebied van communicatie en het dragen van verantwoordelijkheid: componenten die enorm belangrijk zijn in het leger. Van vlaggenseinen tot morsecode en van het NAVO-alfabet tot marcheren. Hierbij moest de samenwerking optimaal zijn!

Dankzij deze voorbereiding waren de teams klaargestoomd voor de spellen in het bos en aan het water. Bij Levend Stratego werden zoveel mogelijk kaartjes verzameld, door de andere teams te tikken. Hierna werd er om de winst werd gestreden bij een heuse stormbaan die eindigde in het water! De teams zetten zich volledig in, maar uiteindelijk kon er maar één team de winnaar zijn: TEAM CHARLIE! Om af te koelen, werd er nog heerlijk rondgedobberd in het water, waarna er op de Stoofpolder even tijd was om te relaxen.

Maar het relaxen zal niet heel lang meer duren. Wat zal er vanavond na het eten op het programma staan? Grote kans dat het nog véél spannender wordt dan dat de ex-bruggers ooit hadden durven denken…