BKK Dagboek

Zaterdag 8 juli

Zaterdag 8 juli 2017! Wat een dag. De ex-bruggers werden vanochtend ontvangen bij het pondje van Maasluis door de bkk-staf. De kids werden in groepjes het pondje opgestuurd om lekker te beginnen aan de magische 60 km fietstocht naar Nieuw-Haamstede. De meeste ex-bruggers zijn bijna in een keer bijna precies helemaal goed gereden. Sommige groepjes hadden een klein duwtje in de goede richting nodig. Of twee of drie. De ex-bruggers hadden twee tussenstops waar zij even bij konden komen en waar zij een lekker drankje konden drinken. 

 

Op de Schouwse Boer werden de kids weer uitermate enthousiast ontvangen door de lieftallige staf. Spulletjes werden op de toegewezen kamers gelegd en de ex-bruggers begonnen lief te spelen op het grasveld. 

Na het spelen was het alweer tijd voor avondeten en oh wat hebben we kunnen genieten van de patatjes en hamburgers. Opeens was het alweer tijd voor het eerste echte spel. 

De ex-bruggers werden ingedeeld in groepjes om samen met elkaar spelletjes te spelen waarbij zij elkaars naam leerden kennen. Zo werd er ondermeer krantjemep, we will rock you, meelberg en spiegeldeken gespeeld. Heel leuk allemaal. 

Als laatst werd er een flashback gedaan door de staf, waarbij ex-bruggers terugkeken op de dag en vragen moesten beantwoorden.